ХЈС Работник

ХЈС Работник

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот:

Tел/факс:

web:

Сала:

Боја на дресови:

Голмани:
[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за