Распоред на натпревари: Сениорски лиги на Македонија

Распоред на натпревари: Сениорски лиги на Македонија

На вчерашните конференции за клубовите во Сениорските македонски ракометни лиги, преку извлекување на натпреварувачки броеви одредени беа распоредите на натпревари за претстојната натпреварувачка сезона 2016/17.

Распоред на натпревари – Суперлига Мажи (почеток 16/17 септември)

Распоред на натпревари – Суперлига Жени (почеток 16/17 септември)

Распоред на натпревари – Прва Лига Мажи (почеток 01/02 октомври)

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации