Наши пријатели

Првиот собир на 22 декември. Обрван повика 23 ракометари

Селекторот на Македонската машка сениорска репрезентација, Ивица Обрван, го закажа точниот термин за почеток на подготовките за ЕП 2016 во Полска. На првиот собир, селекторот повика 23 ракометари.

Собирот е закажан за 22 декември 2015 година од 13:00 часот во хотелот „Русија“ во Скопје. Кирил Лазаров, Борко Ристовски, Филип Миркуловски и Аце Јоновски поради професионални обврски ќе се приклучат на репрезентацијата на 28 декември, а во меѓувреме, во првата фаза од подготовките ќе се работи со 19 ракометари.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ ЗА ПОДГОТОВКИ ЗА ЕП 2016

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright