Покана за прес-конференција

Почитувани претставници на медиумите и спортски пријатели,

Ракометната Федерација на Македонија, Ве поканува на прес-конференција по повод претстојното ЕХФ Европско сениорско ракометно првенство во женска категорија Women’s EHF EURO 2022, кое ќе биде организирано во SLO/MKD/MNE во месец ноември 2022 година.

ПОКАНА ЗА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член