Покана за прес-конференција

Почитувани претставници на медиумите и спортски пријатели,

Ракометната Федерација на Македонија, Ве поканува на прес-конференција по повод претстојното Светско сениорско ракометно првенство во машка конкуренција, кое ќе се одржува во Полска/Шведска, месец Јануари 2023 година.

Прес-конференцијата ќе се одржи во вторник (10-ти Јануари, 2023 година) во Хотел Александар Палас, со почеток од 12:00 часот.

Со почит,

Ракометна Федерација на Македонија

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за