јануари 9, 2023

Некои приказни долго ќе се раскажуваат, а легендите се засекогаш SOME STORIES WILL BE LONG TOLD, WHEREAS LEGENDS LAST FOREVER

Македонски English Македонски НЕКОИ ПРИКАЗНИ ДОЛГО ЌЕ СЕ РАСКАЖУВААТ, А ЛЕГЕНДИТЕ СЕ ЗАСЕКОГАШ Хуманитарниот ракометно музички спектакл на 3 јануари го славеше ракометот, го славеше

Прочитај повеќе

Покана за прес-конференција

Почитувани претставници на медиумите и спортски пријатели, Ракометната Федерација на Македонија, Ве поканува на прес-конференција по повод претстојното Светско сениорско ракометно првенство во машка конкуренција,

Прочитај повеќе