Почитувани медиуми

Македонската репрезентација ќе има media call во вторник, 08.11.2022 во хотелот Александар Палас со почеток во 12.00 часот.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член