Кирил Лазаров го објавува поширокиот список за 2023 Men’s World Championship Qualification Europe Phase 2 Part 1

Кирил Лазаров го објавува поширокиот список за 2023 Men’s World Championship Qualification Europe Phase 2 Part 1

Селекторот на машката сениорска репрезентација, г-дин Кирил Лазаров го објавува поширокиот список на ракометари за претстојните натпревари во рамки на 2023 Men’s World Championship Qualification Europe Phase 2 Part 1.

ПОШИРОК СПИСОК НА РАКОМЕТАРИ

Во европските квалификации за пласман на 2023 Men’s World Championship кое ќе се одржи во Полска и Шведска во период од 11 до 29 Јануари 2023 година, репрезентацијата на Македонија за протиник ја има репрезентацијата на Романија.

Првиот натпревар ќе се одигра во Скопје на 17.03.2022 во 19:00 часот, а реваншот е на 19.03.2022 во Букурешт.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести