Календари – Сезона 2022/23

Календари – Сезона 2022/23

СУПЕР ЛИГА МАЖИ – ГРУПА А

СУПЕР ЛИГА МАЖИ – ГРУПА Б

СУПЕР ЛИГА МАЖИ – ПЛЕЈ ОФ

СУПЕР ЛИГА МАЖИ – ПЛЕЈ АУТ

СУПЕР ЛИГА ЖЕНИ – ГРУПА А

СУПЕР ЛИГА ЖЕНИ – ГРУПА Б

СУПЕР ЛИГА ЖЕНИ – ПЛЕЈ ОФ

СУПЕР ЛИГА ЖЕНИ – ПЛЕЈ АУТ

ПРВА ЛИГА МАЖИ – ГРУПА А

ПРВА ЛИГА МАЖИ – ГРУПА Б

ПРВА ЛИГА МАЖИ – ПЛЕЈ ОФ

ПРВА ЛИГА МАЖИ – ПЛЕЈ АУТ

МЛАДИНСКА МАШКА ЛИГА – ГРУПА А

МЛАДИНСКА МАШКА ЛИГА – ГРУПА Б

МЛАДИНСКА ЖЕНСКА ЛИГА – ГРУПА А

МЛАДИНСКА ЖЕНСКА ЛИГА – ГРУПА Б

КАДЕТСКА МАШКА ЛИГА – ГРУПА А

КАДЕТСКА МАШКА ЛИГА – ГРУПА Б

КАДЕТСКА МАШКА ЛИГА – ГРУПА В

КАДЕТСКА ЖЕНСКА ЛИГА – ГРУПА А

КАДЕТСКА ЖЕНСКА ЛИГА – ГРУПА Б

КАДЕТСКА ЖЕНСКА ЛИГА – ГРУПА В

ПИОНЕРСКА МАШКА ЛИГА – ГРУПА А

ПИОНЕРСКА МАШКА ЛИГА – ГРУПА Б

ПИОНЕРСКА МАШКА ЛИГА – ГРУПА В

ПИОНЕРСКА МАШКА ЛИГА – ГРУПА Г

ПИОНЕРСКА ЖЕНСКА ЛИГА – ГРУПА А

ПИОНЕРСКА ЖЕНСКА ЛИГА – ГРУПА Б

ПИОНЕРСКА ЖЕНСКА ЛИГА – ГРУПА В

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Согласно член  32, 34, 35, 38, од Статутот на Ракометната Федерација на