Кадетите во група со Швајцарија, Словачка и Косово за пласман на Men’s 18 EHF EURO 2024

Кадетите во група со Швајцарија, Словачка и Косово за пласман на Men’s 18 EHF EURO 2024

Кадетската машка репрезентација на Македонија на денешната ждребка ги доби репрезентациите на Швајцарија, Словачка и Косово во квалификациската група за пласман на Men’s 18 EHF EURO 2024 во Црна Гора.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член