Извлекување на 1/4 натпревари и Ф4 парови во младински категории

Извлекување на 1/4 натпревари и Ф4 парови во младински категории

Денес во просториите на Ракометната федерација со почеток во 14:00 часот ќе се оддржи извлекување на:

– Извлекување на Ф4 паровите во младинска женска лига

– Извлекување на 1/4 финални парови во кадетска машка лига

– Извлекување на 1/4 финални парови во кадетска женска лига

– Извлекување на Ф4 паровите во пионерска женска лига

Линк: https://youtube.com/live/DntcpHNY9Ps?feature=share

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за