Наши пријатели

Извлечени редните броеви за Супер Машка Лига и Прва Машка Лига

Денес во просториите на РФМ се одржа извлекувањето на редните броеви за одредување на редоследот на натрпреварите во Супер Машка Лига (Плеј оф и Плеј аут) и Прва Машка Лига (Плеј оф и Плеј аут) за натпреварувачка сезона 2020/2021.

  • СУПЕР ЛИГА МАЖИ ПЛЕЈ ОФ И ПЛЕЈ АУТ

Супер Лига

 

  • ПРВА ЛИГА МАЖИ ПЛЕЈ ОФ И АУТ

Прва Лига

 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright