Известување за собир на женска сениорска репрезентација

Известување за собир на женска сениорска репрезентација

Селекторот на женската сениорска репрезентација на Македонија, г-дин Симе Симовски, го објави списокот на ракометарки повикани за меѓународен пријателски турнир што ќе се одржи во период од 22.11 до 25.11 во Анталија, Турција.

На меѓународниот турнир нашата сениорската репрезентација ќе одигра натпревари против репрезентациите на Италија, Турција (B), Турција (А), и Косово.

Список на повикани ракометарки

Распоред на натпревари:

22.11.2019 Македонија – Италија (17:00 часот)

23.11.2019 Турција (B) – Македонија (11:30 часот)

23.11.2019 Турција (А) – Македонија (17:00 часот)

25.11.2019 Македонија – Косово (17:00 часот)

Собирот на репрезентацијата е закажан за ден 18.11.2019 во СЦ Борис Трајковски со почеток во 10:00 часот.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести