Известување за медиумите: Акредитирање за натпревар Македонија – Чешка

Известување за медиумите: Акредитирање за натпревар Македонија – Чешка

Почитувани претставници на медиумите,

Ракометната Федерација на Македонија ве информира дека апликациите за акредитации за претстојниот квалификациски натпревар за СП 2017 што ќе се одигра на ден 15.06.2016 од 20:00 часот во ВИП Арена „Борис Трајковски“ помеѓу националните селекции на Македонија и Чешка, можете да ги испраќате на следнава e-mail адреса:

vmilanovska@concept.com.mk

Рокот за аплицирање е 14.06.2016 (вторник) заклучно со 16:00 часот, а подигнувањето на акредитациите е на ден 15.06.2016 (среда) од 10:00 до 12:00 часот во Канцеларијата на РФМ.

Напомена: Апликациите за акредитирање испратени по наведениот рок, нема да бидат земени предвид.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за