јуни 13, 2016

Известување за медиумите: Акредитирање за натпревар Македонија – Чешка

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија ве информира дека апликациите за акредитации за претстојниот квалификациски натпревар за СП 2017 што ќе се одигра

Прочитај повеќе