Известување за годишна конференција пионерска машка и женска и кадетска женска лига

Известување за годишна конференција пионерска машка и женска и кадетска женска лига

Комесарот за натпревари, закажува годишна конференција на клубовите од пионерска машка и женска и кадетска женска лига. Конференцијата ќе се одржи во Скопје на ден 27.08.2019 год. (вторник) со почеток во 10:00 часот во хотел Континентал – Кристална Сала.

ДНЕВЕН РЕД

1. Разгледување на годишните извештаи од натпреварувачка сезона 2018/19 од:
– кадетска женска
– пионерска женска и
– пионерска машка лига.
2. Разгледување на предлог пропозиции за натпреварувачката сезона 2019/2020.
– кадетска женска
– пионерска женска и
– пионерска машка лига.
3. Утврдување на почеток на есенска полусезона.
– кадетска женска
– пионерска женска и
– пионерска машка лига.
4. Влечење на натпреварувачки броеви
– кадетска женска
– пионерска женска и
– пионерска машка лига.

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации