Известување за акредитирање на медиуми за натпреварот Македонија – Исланд

Известување за акредитирање на медиуми за натпреварот Македонија – Исланд

Почитувани претставници на медиумите,

Ракометната Федерација на Македонија ве информира дека апликациите за акредитации за претстојниот квалификациски натпревар на ден 04.05.2017 година, помеѓу националните селекции на Македонија и Исланд, за ЕП 2018 Хрватска, можете да ги испраќате на следнава електронска адреса:

vmilanovska@concept.com.mk

Рокот за аплицирање е до 01.05.2017 (понеделник), заклучно со 16:00 часот, додека подигнувањето на акредитациите ќе се одвива во просториите на Ракометната Федерација на Македонија на 02.05.2017 (вторник), од 12:00 до 16:00 часот.

Напомена: Апликациите испратени по истекот на овој рок нема да бидат земени предвид.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести