Известување до медиуми

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите,

Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за претстојното Светско ракометно првенство за девојки до 20 години, 24th IHF  Women’s U20 Handball World Championship 2024 кое во период од 19-ти Јуни до 30-ти Јуни 2024 година ќе биде организирано во Скопје, можете да ги испраќате на следнава електронска адреса:

mediakomunikacii.rfm@gmail.com

Рокот за аплицирање е до 17.06.2024 (понеденлик), заклучно со 12:00 часот, додека подигнувањето на акредитациите за акредитираните лица/медиуми ќе се одвива во просториите на Ракометната Федерација на Македонија на 18.06.2024 (вторник) најдоцна до 12:00 часот.

Со почит,

Ракометна Федерација на Македонија

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести