јуни 12, 2024

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за претстојното Светско ракометно првенство за девојки до 20 години, 24th IHF  Women’s U20 Handball World

Прочитај повеќе