ИНФОРМАЦИЈА

ЛОГИСТИЧКИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ХУМАНИТАРНИОТ РАКОМЕТНО МУЗИЧКИ НАСТАН „СИТЕ ЅВЕЗДИ ЗА СОС ДЕТСКО СЕЛО

Сите билети за настанот „Сите ѕвезди за СОС Детско село“ се распродадени. За целите на успешна реализација на настанот, љубезно ве информираме за следново:

• Вратите за влез во арената „Борис Трајковски“, се отвараат во 17:30 часот, а се затвараат во 18:50 часот.

• Програмата ќе започне во 19:00 часот.

Ви благодариме за хуманоста и ви посакуваме да уживате во вечерашниот настан!

Со почит,

Ракометна Федерација на Македонија

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести