Ѓорче Петров ЖРК е шампион во Женска Супер лига за натпреварувачка сезона 2022/23

Ѓорче Петров ЖРК е шампион во Женска Супер лига за натпреварувачка сезона 2022/23

Денес официјално беше доделен пехарот за шампион во Женска Супер лига на екипата Ѓорче Петров ЖРК за натпреварувачка сезона 2022/23.

Вечерва во СС Христо Батанџиев по завршување на натпреварот Ѓорче Петров ЖРК – ЖРК Куманово, пехарот и медалите беа доделени од страна на Генералниот секретар на Ракометната федерација, Г-дин Филип Милошевски.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести