(Фото) Отворен Фан Шоп на Македонската ракометна репрезентација

(Фото) Отворен Фан Шоп на Македонската ракометна репрезентација

Во склоп на продавницата за спортска опрема „Д“ што се наоѓа во просториите под Јужната трибина на „Телеком“ арената во Скопје, отворен е Фан Шоп на Македонската ракометна репрезентација.

На отворањето на продавницата присутни беа поголем број репрезентативци, репрезентативки, членови на стручниот штаб, голем број ракометни работници од нашата земја, како и челниците на Македонската Ракометна Федерација предводени од Претседателот Живко Мукаетов и Генералниот секретар Филип Милошевски.

Во Фан Шопот може да се најде оригиналната опрема на Македонската репрезентација од производителот „Хумел“. Повеќе информации поврзани со Фан Шопот на: https://www.facebook.com/Dsportskaoprema

 

fan-shop8-mukaetov1-i-mojso001 002 003 005 006 007

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации