ЖРК ПРИЛЕП

ЖРК ПРИЛЕП

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: –

Tелефон: 076/222-711

Одговорно лице: ГОРАН ЈАНКОВ (076/222-711; 070/308-866)

Е-mail: zrkprilep@yahoo.com

Сала: СОУ Ристе Ристески – Ричко (Населба Точила бб, 7500 Прилеп)

Боја на дресови: портокалов, бел шорц: плав, бел

Голмани: црвен, зелен
[/three-four-columns]
[/columns]

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации