ЖРК ВАРДАР Ј.

ЖРК ВАРДАР Ј.

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: ул.Пресека бр.55 ул. 1000 Скопје

Tел/факс: 02/3069-510

Одговорно лице: АНА МИХАЈЛОВСКА (076/487-779; 075/373-177)

mail: ana@zrkvardar.com

web: www.zrkvardar.mk

Сала: СЦ ЈАНЕ САНДАНСКИ
бул.Авној бр.1, 1000 Скопје

Боја на дресови: бел,црн,црвен шорц: црн,црвен.

Голмани:светло зелен,плав.
[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации