ЖРК МЕТАЛУРГ

ЖРК МЕТАЛУРГ

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: ул.Јани Лукровски бр.6, 1000 Скопје

Tел/факс: тел.02/3172 – 621; 02/3173-275 факс: 02/3172-621

Одговорно лице: ФИЛИП ХРИСТОВ (072/310-392; 078/314-755; 078/422-324); КРСТО ПЕТРУШЕВСКИ (072/310-389)

mail: filiphristov.rkm@gmail.com; office@rkmetalurg.mk

web: www.rkmetalurg.mk

Сала: АВТОКОМАНДА; ул.Јани Лукровски бр.6, КРСТО ПЕТРУШЕВСКИ
tel.02/3172 – 621; 02/3173-275

Aлтернативна сала: 02/3073-088 (СЦ Б.Трајковски)

Боја на дресови: бели, плави шорц: плав,црн.

Голмани:плав,сив.
[/three-four-columns]
[/columns]

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации