СТРУЧНИОТ ШТАБ И ТРЕНЕРОТ НА МАШКАТА МЛАДИНСКА РАКОМЕТНА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА РАДОСЛАВ СТОЈАНОВИЌ ГО ОБЈАВУВААТ СПИСОКОТ НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ

СТРУЧНИОТ ШТАБ И ТРЕНЕРОТ НА МАШКАТА МЛАДИНСКА РАКОМЕТНА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА РАДОСЛАВ СТОЈАНОВИЌ ГО ОБЈАВУВААТ СПИСОКОТ НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ

Стручниот штаб и тренерот на младинската ракометна репрезентација на родени 2004 година и помлади Радослав Стојановиќ го објавуваат списокот на повикани ракометари за претстојните пријателски натпревари со репрезентацијата на Хрватска во рамки на машката национална ЕХФ недела во перио од 11.03 до 17.03.2024 година.

ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ ЗА СОБИР

Собирот е закажан на ден 13.03.2024 година (среда) со почеток во 13:00 часот во Хотел
Карпош во Скопје.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Согласно член  32, 34, 35, 38, од Статутот на Ракометната Федерација на