Сениорски лиги на Македонија – Календари за сезона 2018/19

Сениорски лиги на Македонија – Календари за сезона 2018/19

Сите календари се достапни во менито Табели/Резултати -> Сениорски лиги, или на следниот линк: http://macedoniahandball.com.mk/tabelirezultati/

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве информираме дека г-дин Славе Николов поради зголемен ангажман како