Семинар за тренери во млади категории

Здружението на ракометни тренери на Македонија организира семинар за тренери во млади категории, што треба да се одржи на 7 и 8 април во Скопје. Меѓу предавачите ќе биде и ЕХФ лекторот, Карлос Гарсија.

 

Повеќе детали во прилог
Seminar I mladi kategorii 07-08.04.2015 (3)

 

Исто така се организира и нов МОДУЛ 1 за добивање категроија согласно РИНК Конвенцијата

 

Повеќе детали во прилог
Modul I – 1 del, Maj 2015


Список на тренери кои преку едукација се стекнале со категорија 1 согласно РИНК конвенција

 

Повеќе детали во прилог
Spisok kategorija I

 

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Во рамки на IHF Неделата за едукација на ракометни тренери и ракометни судии, во организација на International

Тренер/Селекторот на женската кадетска ракометна репрезентација Јулијана Дамчевска го објавува списокот на повикани ракометарки за претстојното WOMEN’S 19 EHF EURO

Тренер/Селекторот на женската кадетска ракометна репрезентација, г-ѓа Јулијана Дамчевска го објавува списокот на

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член 35