Наши пријатели

Селекторот Брестовац го објави списокот на повикани ракометари за меѓународен турнир

 

Селекторот г-дин Данило Брестовац, го објави списокот на повикани ракометари за настап на претстојниот меѓународен турнир кој ке се одржи од 18.12.2018 до 20.12.2018 во спортската сала Автокоманда.

Список на повикани ракометари за меѓународен турнир.

Собирот на двете репрезентации на Македонија е закажан на 16.12.2018 во салата Автокоманда со почеток во 17:00 часот на Македонија (А) , додека во 18:30 часот е собирот на Македонија (Б).

 

 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright