Седница на Управен Одбор на РФМ – Дневен ред

Седница на Управен Одбор на РФМ – Дневен ред

Седницата на Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, ќе се одржи во петок (31 март 2017) со почеток од 10:30 часот во просториите на канеларијата на РФМ во Скопје.

UO sednica

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за