март 28, 2017

РФМ ја исплати премијата од 30.000 евра на сениорската репрезентација за пласман во втората фаза на СП Франција 2017

По претходно донесена одлука на Управниот Одбор, денес Ракометната Федерација на Македонија ја исплати премијата од 30.000 евра на машката сениорска репрезентација, за пласманот во

Прочитај повеќе