РК ВАРДАР

РК ВАРДАР

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: Бул. АСНОМ бр.1, 1000 Скопје

Одговорно лице: Давор Стојановски (075/365-912)

E-mail: contact@rkvardar.com; davor@zrkvardar.com

Интернет страница: www.rkvardar.com.mk

Сала: СЦ Јане Сандански (Бул. АСНОМ бр.1; тел. 02/2400-075)

Боја на дрес: црвено-црн / бел

Голмани: црвен / црн

[/three-four-columns]
[/columns]

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија донесе Одлука по пристигнато барање од

Известување до медиуми

Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитирање на претставниците на медиумите за