РК ТЕКСТИЛЕЦ

РК ТЕКСТИЛЕЦ

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: ул.бул.ЈНА бб, 2000 Штип

Одговорно лице: ДАВЧЕ ПЕНЕВ (070/322-632); ПАВЛЕ ТОДОРОВ (078/473-955);

Сала: сала при ОУ Тошо Арсов
ул.бул.ЈНА бб, 2000 Штип

Боја на дресови: плав,бел шорц: плав,бел.

Голмани: зелен, црвен, жолт.
[/three-four-columns]
[/columns]

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации