РК РАДОВИШ

РК РАДОВИШ

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]

Адреса на клубот: Бул. Александар Македонски бр.14, Радовиш

Одговорно лице: Игор Конзулов (071/204-654)

E-mail: rkradovis@yahoo.com

Интернет страница: /

Сала: СРЦ 25 Мај, бул. Александар Македонски бб, Радовиш

Боја на дрес: зелен / црвен со бело

Боја на шорц: црн

Голмани: жолт

[/three-four-columns]
[/columns]

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации