РК ПРИЛЕП 2010

РК ПРИЛЕП 2010

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]

Адреса на клубот: Ул. Димо Наредникот 62, 7000 Прилеп

Одговорно лице: Андријано Котески (075/259-223)

E-mail: aptekahera.pp@gmail.com

Интернет страница: /

Сала:
С.О.У. Ристе Ристески – Ричко (Населба Точила бб, 7500 Прилеп)

Боја на дрес: жолт / црн
Боја на шорц: црн
Голмани: розев / лила

[/three-four-columns]
[/columns]

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации