РК ПРЕСПА 2010

РК ПРЕСПА 2010

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: с.Грнчари Ресен, 7310 Ресен

Одговорно лице: ИЛЧЕ МАРКОВСКИ, ИВАН АНГЕЛКОВСКИ (078/233-411), ОЛИВЕР РОМЕВСКИ (070/978-851)

Сала: РЕСЕН
ул.Иво Лола Рибар

Боја на дресови: сино-црни,жолто-црни шорц: бел,црн.

Голмани: зелен.
[/three-four-columns]
[/columns]

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации