РК ПЕЛИСТЕР

РК ПЕЛИСТЕР

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: Ул. Климент Охридски бр.21, 7000 Битола (тел. 047/238-834)

Одговорни лица:

Ана Трифуновска 076/598-936

Борче Корлевски 075/209-880

E-mail: rkpelister@yahoo.com

Сала: Младост (Ул. Партизанска бб, 7000 Битола)

Боја на дрес: зелен / бел
Боја на шорц: зелен / бел
Голмани: зелен со сив / црн со зелен

[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации

Информација

По претходно донесена одлука на Управниот Одбор, денес Ракометната Федерација на Македонија ја