ЖРК ПЕЛИСТЕР

ЖРК ПЕЛИСТЕР

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: ул.Лазо Трповски бр.8, 7000 Битола

Одговорно лице: ГЕОРГИЕВСКИ ДАНЕ (071348483; 075838777)

mail: zrkpelister2012@yahoo.com

Сала: Младост
ul.Партизанска бб, 7000 Битола

Боја на дресови: зелен,син..

Голмани:црн.
[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации