РК ОХРИД 2013

РК ОХРИД 2013

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]

Адреса на клубот: Бул. Туристичка бр.Б-1, 6000 Охрид тел: 046/231-535; факс: 046/262-564

Одговорно лице:

Горан Недевски (070/334-604)

Ѓоко Апостолов (072/249-782)

E-mail: rkohrid2013@yahoo.com

Интернет страница: /

Сала: СРЦ Биљанини Извори (Бул. Туристичка бр.Б-1, 6000 Охрид)

Боја на дрес: бел / син

Боја на шорц: бел / син

Голмани: црвен / жолт

[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации