ЖРК ЃОРЧЕ

ЖРК ЃОРЧЕ

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: ул.Лихнида бб Ѓорче Петров-Скопје
Гимназија Кочо Рацин- Ѓорче Петров-Скопје

Одговорно лице: ВЛАДИМИР РАДИЌ (078/433-868; 070/891-101)

mail: radicrakomet@gmail.com

Сала: Гимназија Кочо Рацин-Ѓорче Петров
ул.Црвена Армија-Македонска војска бб, 1000 Скопје

Боја на дресови: жолт,црн/шорц-жолт,црн

Голмани:црн.
[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации