РК ЕУРОФАРМ РАБОТНИК

РК ЕУРОФАРМ РАБОТНИК

[columns]
[four-columns]
download

 

 

 

 

 

 

[/four-columns][three-four-columns]

Адреса на клубот: Ул. Добривое Радосављевиќ бр.3, спрат 2, 7000 Битола тел. 071/231-461

Одговорни лица: Бојан Стефановски (071/235-116)

E-mail: contact@rkeurofarmrabotnik.com

Интернет страница: www.rkeurofarmrabotnik.com

Сала:  „Боро Чурлевски“

Боја на дрес: бел / син
Боја на шорц: син / црн
Голмани: црвен / зелен / жолт

[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации