РК Бутел

бутел

Адреса на клубот: Ул.Дрезденска бр.52-Скопје 1000

Одговорни лица:
Влатко Тасевски (077/621-783)

E-mail: rakometenklubbutel@gmail.com

Сала: Бутел

Боја на дрес: бел / син

Боја на шорц: бел / син

Голмани: црн

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија донесе Одлука по пристигнато барање од

Известување до медиуми

Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитирање на претставниците на медиумите за