Редовно Собрание на РФМ – дневен ред

Редовно Собрание на РФМ – дневен ред

Врз основа на Член 23 од Статутот на РФМ, Претседателот на Ракометната Федерација на Македонија на седницата на Управниот одбор одржана на ден 19.04.2022 година, донесе Одлука за закажување на Редовно Собрание на Ракометната Федерација на Македонија за ден 07.05.2022 година (сабота) со почеток во 11:00 часот во просториите на Советот на Град Скопје.

ДНЕВЕН РЕД

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија донесе Одлука по пристигнато барање од

Известување до медиуми

Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитирање на претставниците на медиумите за