Распоред на натпревари: Сениорски лиги на Македонија

Распоред на натпревари: Сениорски лиги на Македонија

На одржаната полугодишна конференција на клубовите од Сениорските лиги на Македонија во машка и женска конкуренција, по разгледувањето на случувањата во првата полусезона, прецизиран беше и календарот за втората полусезона во трите сениорски лиги:

Распоред на натпревари (Пролетен дел):

Супер Лига Мажи
Женска Лига
Прва Лига – Плеј Оф
Прва Лига – Плеј Аут

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИНФОРМАЦИЈА

Во рамки на претстојното Европско Првенство (Унгарија – Словачка) 2022, македонската сениорска репрезентација