Ракометната Федерација на Македoнија го објавува списокот на повикани ракометари за селекција на ракометари во машка кадетска категорија за генерација родени 2004/2005

Ракометната Федерација на Македoнија го објавува списокот на повикани ракометари за селекција на ракометари во машка кадетска категорија за генерација родени 2004/2005

Ракометната федерација на Македoнија го објавува списокот на повикани ракометари за селекција на ракометари во машка кадетска категорија за генерација родени 2004/2005 за учество на ревијален натпревар со РК Бутел во машка кадетска категорија.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ

Собирот за селекција е закажан на ден 13.05.2022 со почеток во 11.00 часот во Скопје во СС Автокоманда.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести