Пријавување за учество во Сениорски лиги на Македонија – Сезона 2016/17

Пријавување за учество во Сениорски лиги на Македонија – Сезона 2016/17

– СУПЕР ЛИГА МАЖИ
(Пријавување до 15.08.2016)

ПРВА ЛИГА МАЖИ
(Пријавување до 15.08.2016)

СУПЕР ЛИГА ЖЕНИ
(Пријавување до 15.08.2016)

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

ИНФОРМАЦИЈА

Почитувани, Женската сениорска национална селекција , во рамки на квалификацискиот циклус Women’s EHF EURO 2024