Пријавување за учество во Млади категории – Сезона 2016/17

Пријавување за учество во Млади категории – Сезона 2016/17

Напомена: Со доставените пријави, клубовите задолжително да достават и извод од Централен Регистар, не постар од 6 (шест) месеци:

МЛАДИНСКА ЛИГА МАЖИ (Ген.1996 и помлади)
(Пријавување до 15.08.2016)

МЛАДИНСКА ЛИГА ЖЕНИ (Ген. 1998 и помлади)
(Пријавување до 15.08.2016)

КАДЕТСКА ЛИГА МАЖИ (Ген. 1998 и помлади)
(Пријавување до 15.08.2016)

КАДЕТСКА ЛИГА ЖЕНИ (Ген. 2000 и помлади)
(Пријавување до 15.08.2016)

ПИОНЕРСКА ЛИГА МАЖИ (Ген. 2000 и помлади)
(Пријавување до 15.08.2016)

ПИОНЕРСКА ЛИГА ЖЕНИ (Ген. 2002 и помлади)
(Пријавување до 15.08.2016)

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации

Информација

По претходно донесена одлука на Управниот Одбор, денес Ракометната Федерација на Македонија ја