Пријава за учество во Прва машка ракометна лига за натпреварувачка сезона 2019/2020

Пријава за учество во Прва машка ракометна лига за натпреварувачка сезона 2019/2020

Ве известуваме дека пријавувањето на екипи за учество во системот на натпревари во Прва машка ракометна лига за сезона 2019/2020 ќе биде најдоцна до 31.07.2019 год. (среда).

Потребни документи за пријавување:
  • Пријава за учество во лига со потпис и печат од овластено лице на клубот
  • Решение за вршење дејност спорт издадено од Агенција за млади и спорт
  • Тековна состојба од централен регистар, не постара од 6 месеци

Документите може да се достават лично до координаторот на лигата или скенирани на e-mail: metalarikm@gmail.com

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Селекторот на машката сениорска ракометна репрезентација Кирил Лазаров го објавува поширокиот список на ракометари за претстојните натпревари во рамки на Men’s EHF EURO 2024 Qualifiers

Селекторот на машката сениорска ракометна репрезентација, г-дин Кирил Лазаров го објавува поширокиот список

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве информираме дека г-дин Славе Николов поради зголемен ангажман како