Машката сениорска репрезентација е дел од третиот шешир за претстојното извлекување на групите за 2025 IHF Men’s World Championship

Машката сениорска репрезентација е дел од третиот шешир за претстојното извлекување на групите за 2025 IHF Men’s World Championship

Денес со почеток во 19:30 часот во Загреб, Хрватска ќе се оддржи извлекување на групите за претстојното 2025 IHF Men’s World Championship кое ќе се оддржи во Хрватска, Данска и Норвешка.

Машка сениорска репрезнтација е дел од третиот шешир на претстојното извлекување.

Шешир 1: Данска, Франција, Шведска, Германија, Унгарија, Словенија, Норвешка, Египет

Шешир 2: Португалија, Хрватска, Австија, Исланд, Холандија, Шпанија, Италија, Чешка

Шешир 3: Полска, Македонија, Катар, Бразил, Аргентина, Куба, Јапонија, Алжир

Шешир 4: Бахреин, Тунис, Чиле, Кувајт, Капе Верде, Гвинеја, САД, Швајцарија

Извлекувањето следете го ви живо: https://www.youtube.com/watch?v=NAOuucJ30T8

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за