Наши пријатели

Македонија – Шпанија, 21 јануари 2018, 20:30 часот

Во првиот натпревар од главната фаза, денес нашите машки ракометни сениори ќе се соочат со селекцијата на Шпанија.

Познат противник и нов, навистина голем предизвик.

Овој пат, трибините на арената во Вараждин ќе бидат во апсолутна доминација на нашата верна фаланга наспроти шпанската црвена фурија.

Повторно, со сите сили, ладни глави, спортски, фер, достоинствено и гордо ќе ги браниме боите на националниот дрес!

Срце на терен: ЗА МАКЕДОНИЈА!

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright